Stiinta & Tehnologie

#vodafone #sony ericsson #google android #open source alliance

Open Handset Alliance primeste inca 14 membrii noi

ong>open handset alliance a anuntat primirea a inca 14 companii in alianta sa.

Noii membrii demonstreaza suportul pe care il acorda platformei Android si asigura succesul ei.

14 noi-veniti


Cele 14 companii sunt: KM Semiconductor Inc., ARM, ASUSTek Computer Inc., Atheros Communications, Borqs, Ericsson, Garmin International Inc., Huawei Technologies, Omron Software Co. Ltd, Softbank Mobile Corporation, Sony Ericsson, Teleca AB, Toshiba Corporation si Vodafone.

Unele dintre acestea vor realiza dispozitive mobile care sa ruleze sistemul de operare Android, astfel contribuind la proiectul Android Open Source .

"Sony Ericsson este fericit sa devina un membru a acestei aliante si intentioneaza sa dezvolte terminale care ruleaza pe platforma Android. Sony Ericsson este un puternic sustinator al sistemului de operare open-source si crede ca aceasta alianta va oferi o ocazie foarte buna pentru companiei", a declarat Rikko Sakaguchi, CVP seful departamentului de creatie si dezvoltare la Sony Ericsson.

Planuri mari

Odata cu aderarea noilor membrii alianta sprea ca piata de aplicatii pentru Andoid va creste si ea considerabil si vor ajunge la o audienta globala. Se spera ca rezultatul sa fie unul pozitiv.

Dispozitivele mobile cu Andoid vor fi mai ieftine, dar mult mai inteligente, vor avea servicii mult mai competitive, aplicatii pentru internet mult mai bogate si interfete de utilizator mai usor de utilizat.

"A fost un pas logic in calatoria pentru internetul mobil. Atunci cand lucrezi cu platforme pentru mobile emergente este nevoie de servicii bune si produse inovative ", a declarat Frank H Rovekamp, Global Chief Marketing Officer din cadrul Vodafone Group.
  •   2008-12-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii