Stiinta & Tehnologie

Omnilogic aduce in Romania telefonul Skype pentru apeluri telefonice prin internet

Dist
ribuitorul companiei americane USRobotics in Romania, Omnilogic , va distribui un model de telefon compatibil cu tehnologia Skype, care ofera posibilitatea de a efectua apeluri telefonice prin internet, pe piata romaneasca incepand cu aceasta toamna, a anuntat miercuri compania.

Aparatul telefonic se conecteaza la calculator printr-un port USB pentru a oferi convorbiri mai facile utilizatorilor Skype, care acum numara peste 113 milioane de utilizatori in intreaga lume . Imbunatatirea caracteristicilor tehnice ale telefonului, create pentru a preveni ecoul si pentru a elimina sunetul de tunel al convorbirilor prin intermediul internetului, permite utilizarea si pe calculatoare invechite din punct de vedere tehnologic.

Tastatura permite utilizatorilor sa apeleze contactele Skype prin intermediul unor taste rapide sau sa apeleze orice numar de telefon din intreaga lume cu ajutorul SkypeOut.

Cu peste 100 de milioane de produse instalate in peste 80 de tari, USRobotics este unul dintre liderii mondiali in productia si distributia de modemuri analoage si broadband, precum si de solutii pentru retele cablate sau fara fir (wireless).

La sfarsitul lunii iulie, SMC Networks a anuntat disponibilitatea primului sau telefon mobil pentru internet (SMCWSKP100). Telefonul Wi-Fi, premiat la CeBit si distribuit in Romania prin Omnilogic, include software-ul Skype, care permite efectuarea de convorbiri telefonice gratuite cu utilizatorii Skype din intreaga lume fara a utiliza un calculator si realizarea de apeluri telefonice catre liniile telefonice obisnuite si catre telefoanele mobile cu SkypeOut la un pret scazut.

  •   2006-10-19
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii