Stiinta & Tehnologie

#preluare #saab #spyker

OFICIAL: Spyker a finalizat astazi achizitia constructorului Saab

Spyker a anuntat oficial ca a incheiat procedurile de preluare a constructorului suedez Saab . Presedintele olandezilor a declarat ca fanii Saab se pot pregati de o noua era.

Constructorul olandez Spyker a emis astazi un comunicat oficial prin care anunta finalizarea tranzactiei pentru preluarea Saab.

Victor Muller, presedintele Spyker, a declarat ca "viitorul constructorului suedez este acum asigurat. De azi inainte eforturile se vor concentra asupra revitalizarii companiei si revenirii pe profit. Spyker va colabora cu administratorii Saab pentru a da nastere unor produse noi, capabile sa preia mostenirea Saab si sa se rupa de influentele GM", a incheiat Muller.

De cealalta parte, Jan Ake Jonsson, CEO in cadrul Saab Automobile, a anuntat ca "vestea primita astazi este una excelenta pentru clientii, dealerii, furnizorii si angajatii brandului suedez de pretutindeni. Pasiunea si sustinearea afisata pentru marca noastra a fost remarcabila. In acest moment nu ne dorim decat sa ne intoarcem la procesul de lansare al noului Saab 9-5 ."

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

  •   2010-02-24
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Sfaturi financiare pentru toti membrii familiei, de la mic la mare

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare