Stiinta & Tehnologie

#kangoo express maxi #trafic #renault

OFICIAL: Renault a prezentat noile Trafic si Kangoo Express Maxi

Francezii de la Renault au prezentat noii membri ai gamei sale de vehicule utilitare. Acestia sunt kangoo express maxi si noua generatie a lui Trafic.

Gama de vehicule comerciale usoare de la Renault a primit doi membri 2013 Kangoo Express Maxi si Trafic. Noul Kangoo Express Maxi este mai lung decat versiunea standard a lui Kangoo Express si ofera aproape un metru cub in plus in materie de spatiu de depozitare. Astfel, Renault este singurul producator de vehicule comerciale usoare de pe piata care ofera acelasi vehicul comercial compact in trei dimensiuni diferite.

Renault Kangoo Express
a fost lider pe segmentul sau in 2009, reusind sa atinga o cota de piata de 14.5 %. Volumul util de incarcare al noului Kangoo Express Maxi este de pana la 4.6 metri cubi, iar lungimea disponibila din bena la nivelul podelei este de 2.9 metri. Sarcina utila maxima a lui Kangoo Express Maxi este de 800 kilograme, iar acesta poate sa tracteze o remorca cu frana care are o greutate maxima de 1.05 tone.

Renault ofera si o versiune cu cinci locuri a lui Kangoo Express Maxi, care este denumita "Cabine Approfondie" si are un volum maxim de incarcare de 3.6 metri cubi.Sarcina utila maxima a acestui model este de 740 kilograme, iar lungima maxima a incarcaturii amplasate in bena este de 1.43 metri, masurata la nivelul podelei. In cazul in care bancheta din spate este pliata, Kangoo Express Maxi poate fi incarcat cu un element de o lungime de 2.05 metri. Bancheta din spate a acestui model este realizata intr-un mod inovator, care permite plierea dintr-o singura miscare.

Kangoo Expresss Maxi este disponibil si intr-o versiune care beneficiaza de o bancheta din spate rabatabila 60/40, alaturi de alte elemente esentiale intr-un vehicul comercial, cum ar fi o plasa pentru fixarea incarcaturii si puncte de amarare pentru legarea incarcaturii. Toate versiunile de caroserie ale lui Renault Kangoo Express Maxi au o usa glisanta pe partea dreapta pentru a oferi acces usor la spatiul de incarcare. Optional, clientii Renault pot opta si pentru o usa glisanta montata pe partea din dreapta a acestui model.

Renault Kangoo Express Maxi este echipat cu un motor 1.5 dCi de 85 CP care are un consum combinat de 5.3 litri la 100 kilometri in regim mixt, respectiv un consum mai mic de 6 litri la suta in regim urban. La fel ca in cazul intregii game de vehicule comerciale Renault, Kangoo Express Maxi poate fi echipat cu sistemul de navigatie Carminat TomTom. Versiunea Maxi a lui Kangoo Express va fi lansata la sfarsitul lunii aprilie si este produsa la fabrica Renault MCA Maubeuge din Franta.

Noul Renault Trafic ofera un nivel mai ridicat de confort si economie de carburant decat generatia precedenta a acestui model. Versiunea de top a lui Trafic, configurata pentru transportul de pasageri, este disponibila intr-o serie limitata Black Edition , care prezinta un design nou. Renault Trafic este disponibil in cinci versiuni diesel si o versiune pe benzina. Astfel, Trafic primeste doua motoare diesel, disponibile in versiuni de 90, 115 si 150 CP. Motoarele dCi de 90 si 115 CP sunt oferite si in versiuni echipate cu filtru de particule, iar versiunea de 150 CP are o cilindree de 2.5 litri, pe cand celelalte au o cilindree de 2.0 litri. Trafic poate fi comandat si cu un motor otto de 2.0 litri, care ofera 120 CP si 190 Nm.

Francezii de la Renault au extins intervalul de kilometri in care trebuie efectuate reviziile, proprietarii modelelor Trafic trebuind sa schimbe uleiul si filtrul de ulei la fiecare 40.000 de kilometri sau odata la doi ani. Gama Renault Trafic primeste un sistem de climatizare automata, o varietate de sisteme audio cu CD-playere care suporta MP3, precum si comenzi pentru sistemul de cruise control si cel de limitare al vitezei maxime.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea