Stiinta & Tehnologie

#monovolum #alhambra #seat

OFICIAL: Primele imagini si informatii ale noului Seat Alhambra

Seat a dezvaluit primele imagini si informatii ale noii generatii Alhambra . Modelul va debuta pe piata in vara acestui an si ofera intre 140 si 200 CP , alaturi de sapte locuri si un portbagaj spatios.

Spaniolii de la Seat au prezentat primele imagini si informatii oficiale ale noului Alhambra. Monovolumul iberic este dezvoltat pe platforma noului VW Sharan si ofera pana la sapte locuri. Ambele usi din spate sunt glisante, iar noua gama de motorizari TDI si TSI ofera intre 140 si 200 CP.

In comparatie cu generatia precedenta a acestui model, noul Alhambra este cu 22 de centimetri mai lung, avand o lungime totala de 4.850 milimetri. Odata cu noua dimensiune, volumul portbagajului este intre 885 de litri si 2.297 litri, in functie de numarul de scaune folosite.

Sistemul Easy-Fold cu care sunt echipate aceste scaune ofera o podea perfect plata in momentul in care pliati cel de-al treilea si cel de-al doilea rand de scaune. Seat ofera noul Alhambra cu doua motoare TSI si doua propulsoare TDI, ambele fiind disponibile alaturi de o transmisie DSG cu sapte trepte si dublu ambreiaj.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea