Stiinta & Tehnologie

#kia #microsoft #uvo

OFICIAL: Kia a prezentat sistemul multimedia dezvoltat alaturi de Microsoft

Sorento va fi primul model al constructorului -coreean care va beneficia de noul sistem , dezvoltat impreuna cu americanii de la Microsoft. Acest sistem de infotainment debuteaza in vara acestui an, alaturi de Sorento.

www .acasa.ro/ sud " title="sud">Sud -coreenii de la Kia au prezentat in Statele Unite ale Americii noul dezvoltat impreuna cu cei de la Microsoft. Acesta se numeste UVO si este o prescurtare pentru "Your Voice" (vocea ta). Sistemul de infotainment Kia UVO asigura accesul simplu si usor la sistemele multimedia si de informatii din autoturismele Kia. UVO este prima solutie care integreaza tehnologia Intelligent Speech Engine a celor de la Microsoft in industria de in-car-entertainment.

UVO va debuta in aceasta vara, pe modelul Sorento, si va fi extins si la alte modele Kia, ca parte integranta din dezvoltarea tehnologica a brandului. Multe dintre modelele Kia au deja in standard conexiune wireless, conexiuni iPod/MP3/USB si Bluetooth. UVO este dezvoltat impreuna cu Microsoft si ofera operare voce si activata de atingere pentru managementul sistemului audio sau folosirea telefonului mobil. UVO se bazeaza pe software-ul Windows Embedded Auto, dezvoltat de cei de la Microsoft. Kia si Microsoft au conceput UVO prin folosirea tehnologiei de recunoastere a vocii dezvoltata de gigantul american de software. Sistemul interactioneaza cu soferul si pasagerii, fiind capabil sa raspunda chiar si la intrebari de genul "Ce melodie ascultam acum?" si ofera diferite informatii, toate acesta fara ca atentia soferului sa fie atrasa de la drum.

Interfata Kia UVO are un afisaj color de 4.3 inch, care ofera informatii detaliate despre continutul media, agenda telefonului mobil si despre starea vehiculului. Ecranul respectiv afiseaza si imaginile preluate de camera pentru mersul cu spatele atunci cand vehiculul realizeaza aceasta manevra. UVO este o platforma deschisa care se integreaza fara probleme cu o gama larga de telefoane mobile, player-e si alte dispozitive similare.

"Sistemul UVO dezvoltat impreuna cu Microsoft este un mare pas inainte pentru infotainment-ul in vehicul, acesta ajutand atat soferul, cat si pasagerii sa acceseze in siguranta si foarte simplu propriile dispozitive, in scopul de a crea o atmosfera unica in masina. Colaborarea cu Microsoft va oferi masinilor Kia un avantaj clar in fata competitiei"
, a declarat Michael Sprague, vicepresedinte de Marketing al Kia Motors America.

Cititi mai multe pe Automarket.ro    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea