Stiinta & Tehnologie

#paste #oferte #telefoane mobile #reduceri

Oferte speciale de Paste la telefoanele mobile

Operatorii de telefonie mobila se pregatesc sa intampine Pastele cu o serie de oferte menite sa atraga cat mai multi clienti.

Cei de la Orange au redus cu 20 de procente o parte din abonamente , scrie incont.ro.

Astfel, cel mai ieftin abonament a ajuns la 6,66 euro, fata de 8,33 euro cat era pana in prezent. Reducerea este valabila pentru contractele incheiate pe 24 de luni si se aplica pana la sfarsitul lui 2011.

Tot la Orange, pretul unui smartphone incepe de la 19 euro. De asemenea, pentru un abonament lunar de 49 de euro, incheiat pentru doi ani, poti cumpara cu doar 79 de euro un iPhone 3GS .

La Vodafone, nu intalnim reduceri la abonamente. In schimb, cei de la Vodafone ofera LG Optimus 2X, un smartphone cu procesor dual-core , la preturi care incep de la 199 de euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul smartphone Complet 1.500 si Internet pe Mobil 1GB pentru o perioada contractuala de doi ani.

Cosmote a pregatit o oferta la cartelele prepay . Astfel, cu cinci euro pe luna poti avea 3.000 de minute in retele Cosmote si Romtelecom, valabile pentru apeluri de voce si video.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea