Stiinta & Tehnologie

Oferta de telefoane pentru Craciun

Desi abia a inceput toamna calendaristica, nu strica sa ne facem de pe acum planul de cadouri pentru perioada sarbatorilor de iarna. Pentru ca decembrie este si luna preferata de producatori si de furnizorii de servicii GSM pentru asa-numitele oferte speciale . Asa ca daca ai de gand sa-ti schimbi telefonul, ai face bine sa astepti pana la iarna pentru a benficia de un pret substantial mai mic. Vodafone a anuntat chiar astazi, prin intermediul unui comunicat de presa, dispozitivele si tehnologiile ce vor fi incluse in oferta de Craciun.

Sa vina Mosul

In capul listei de telefoane pe care Mos Craciun le va putea achizitiona anul acesta de la Vodafone se afla, cum era de asteptat, Nokia N95 8GB. Smartphone-ul companiei finlandeze se poate lauda cu suport 3G (HSDPA), GPS, touchscreen TFT cu rezolutie de 240 x 320 pixeli, slot microSD, camera foto de 5 MP cu blit si autofocus , Symbian 9.2 S60.

Continuarea in Go4it!

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea