Stiinta & Tehnologie

#oferta telefonica #romtelecom #cosmote

Oferta comuna Romtelecom si Cosmote

Romtelecom si Cosmote, companii membre ale grupului OTE, au anuntat lansarea pachetului de servicii fix-mobil nelimitat, o oferta integrata. Pachetul comun ofera comunicare nelimitata si netaxabila intre o linie fixa Romtelecom si pana la patru abonamente de telefonie mobila Cosmote (Full Option sau Cosmote 10 - 480). Pachetul fix-mobil nelimitat este disponibil atat pentru clientii existenti ai celor doi operatori, cat si pentru cei noi, putand fi activat gratuit.

"Impreuna cu Cosmote, cel mai dinamic operator de telefonie mobila din Romania, am extins programul nostru Clientul pe locul 1 pentru a oferi clientilor nostri si cele mai bune servicii de telefonie mobila de pe piata. Astfel, ei au acces la comunicare de calitate prin cea mai extinsa retea mobila nationala, la servicii de calitate superioara si pachete relevante si accesibile. Impreuna, cele doua companii ofera acum clientilor romani si mai multe beneficii", a declarat Yorgos Ioannidis, Director General al Romtelecom.

Cititi continuarea pe Hit.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea