Stiinta & Tehnologie

#romania #chevrole #oferta

Oferta Chevrolet castiga teren in Romania

Chevrolet a reusit sa ajunga la o cota de piata de 5.24%, cu cele 927 de autoturisme inmatriculate in primele 4 luni ale anului 2010. Chevrolet a castigat astfel 2.73 puncte procentuale de cota de piata comparativ cu aceeasi perioada a anului 2009.

Ofertele lansate de Chevrolet Romania au fost bine primite de public, iar in contextul programului national de innoire a Parcului auto 2010, marca Chevrolet este una dintre cele mai cautate de clientii romani. De la inceputul programului si pana in acest moment s-au contractat  1379 unitati Chevrolet prin programul national de casare.

Modelele Chevrolet cele mai solicitate sunt Aveo, noul Spark si Chevrolet Cruze, acestea oferind un pachet de avantaje client greu de egalat pe piata. Chevrolet vine si in aceasta luna cu oferte de exceptie in cadrul Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national 2010.

Noul Chevrolet Spark aduce un design modern pe piata, vine cu echipari standard de neegalat in segmentul sau (6 airbaguri: frontale, laterale si cortina), motorizari Euro 5 -taxa de poluare zero, un consum de doar 5.1l/100 km si ofera functionalitatea necesara in orasele aglomerate (5 locuri, 5 usi si manevrabilitate foarte usoara).
Noul Chevrolet Spark echipat cu aer conditionat, 6 airbaguri (airbag sofer, pasager, airbaguri laterale, airbaguri cortina), ABS, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, Radio CD MP3 si USB si scaun sofer reglabil pe inaltime de la doar 5119 Euro cu TVA si primele de casare incluse.

Noul Chevrolet Spark vine cu o oferta dedicata noilor conducatori auto (care au obtinut permisul de conducere in anul 2010), oferind un discount special acestei categorii indiferent de modalitatea de achizitie: cash, credit sau leasing. Aceasta oferta inedita este menita sa faciliteze accesul noilor soferi la prima lor masina.

Noul Chevrolet Cruze  vine in intampinarea clientilor cu o oferta inegalabila de 5 stele, totul de la doar 8990 Euro cu TVA inclusa, 5 ani garantie reala , fara limita de kilometri si transferabila

Motoare EURO 5 pe benzina fara taxa de poluare

Rezultat maxim la testele de siguranta: 5 stele EURONCAP. Chevrolet Cruze a obtinut cel mai bun punctaj din istoria testelor EURONCAP la impactul frontal si lateral.


Echipare standard de 5 stele: aer conditionat, 6 airbaguri, ABS+EBD, sistem de control al stabilitatii (ESC), sistem de control al tractiunii (TCS), geamuri electrice fata, oglinzi electrice cu incalzire, radio CD cu MP3, inchidere centralizata cu telecomanda si multe alte echipari standard.

Chevrolet Aveo Sedan, unul dintre cele mai cautate modele de pe piata, este oferit cu 5 ani garantie reala, fara limita de kilometri avand si o echipare deosebit de bogata: aer conditionat, ABS, dublu airbag, geamuri electrice fata,  radio CD cu MP3, inchidere centralizata si servodirectie la doar 5200 Euro cu TVA inclus. Rate de leasing de la 2.3 Euro/zi.

Chevrolet Aveo 5 usi este oferit de asemenea cu o garantie reala de 5 ani, fara limita de kilometri si este echipat cu aer conditionat, ABS, airbag sofer, airbag pasager, radio CD cu MP3, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, servodirectie la doar 5540 Euro cu TVA inclus.

Chevrolet Lacetti  este  disponibil cu o reducere de exceptie, intr-un stoc limitat.  Cu o motorizare de 1.4 l si 95 CP, Lacetti 5 usi  echipat cu aer conditionat, ABS, dublu airbag, radio CD cu MP3, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri electrice fata, coloana de directie reglabila pe inaltime la doar 6948 Euro cu TVA inclus.

SUV-ul Chevrolet Captiva Diesel de 2.0l, 150 CP, 4x4 si 7 locuri  este disponibil acum prin leasing cu o reducere de 21.8%. Chevrolet Captiva dispune de o echipare standard foarte bogata: aer conditionat automat, ESC, TCS, ABS, EBD, 6 airbaguri, radio CD-MP3 cu 8 boxe, geamuri electrice fata si spate, oglinzi incalzite, reglabile si rabatabile electric, jante aliaj de 17”, proiectoare de ceata si senzori de parcare, computer de bord si cruise control, control sistem audio pe volan, parbriz atermic la doar 19853 Euro cu TVA inclus.  Mai mult decat atat, taxa de poluare este oferita cadou.

De asemenea, au fost introduse doua noi versiuni, Chevrolet LT High Black Sport 2.0l, 150 CP, 4x4, 7 locuri ambele echipate standard cu sistem de navigatie , camera video spate si trapa electrica cu preturi incepand de la 22650 Euro versiunea MT si respectiv 23665 Euro cu TVA  pentru versiunea AT. Ambele versiuni Chevrolet beneficiaza de taxa de poluare cadou.

Chevrolet Epica Diesel 2.0 l 150 CP ofera eleganta unei limuzine si o echipare deosebit de cuprinzatoare, care contine printre altele:  aer conditionat automat, 6 airbaguri, ESC, TCS, ABS, jante aliaj 17", scaune, volan si schimbator de viteze in piele, scaun sofer si pasager incalzite, servodirectie sensibila la viteza, senzori de ploaie si senzori de parcare, Cruise Control, R-CD MP3 cu magazie de 6 CD-uri, oglinzi reglabile, incalzite si rabatabile electric la doar 17283 Euro cu TVA inclus.

Chevrolet vine in intampinarea  clientilor sai cu un programul de garantie extinsa reala de 1 sau 2 ani.  Programul de Garantie Extinsa Chevrolet a fost realizat pentru a intampina exigentele clientilor privind utilizarea autovehiculului, oferind posibilitatea de a extinde garantia standard a producatorului cu 12 sau 24 de luni. Astfel, autovehiculul Chevrolet poate beneficia in total de o garantie de 4 sau 5 ani, in functie de optiunea clientilor, fara a avea o limita de kilometri.

Programul de Garantie Extinsa Chevrolet acopera toate cheltuielile percepute de un Reparator Autorizat Chevrolet pentru inlocuirea sau repararea pieselor, inclusiv manopera aferenta, atunci cand defectiunea se datoreaza exclusiv unor vicii de fabricatie (de material sau de montaj) ce apar dupa expirarea garantiei producatorului.
In acest program sunt acceptate doar autovehiculele noi sau cele care au sub 18 luni vechime, fara limita de km rulati.

Beneficiile Garantiei Extinse Chevrolet:

·        valabila atat in Romania cat si in afara Romaniei
·        garantia este transferabila in momentul revanzarii
·        creste valoarea reziduala a vehiculului in momentul in care vehiculul se vinde in perioada de garantie
·        service-ul vehiculului se face de catre Reparatori Autorizati Chevrolet cu piese originale
·        perioada mai lunga de timp acoperita pentru eventualele defectiuni mecanice si electrice
·        nu exista costuri neprevazute cu reparatiile
·        asigurare 100%
·        utilizare eficienta si costuri reduse

Ofertele Chevrolet sunt valabile in anumite termene si conditii pana la 30 iunie 2010, in limita stocului disponibil prin Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2010.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea