Stiinta & Tehnologie

O2 anunta lansarea lui O2 Xda Atmos

Daca esti genul de persoana care nu se multumeste cu un simplu telefon, probabil smartphone-urile sunt dispozitivele care te fac fericit.

Si ca randurile acestora sa se ingorase si tu sa ai de unde alege, O2 a anuntat ca Xda Atmos este "pe vine" si ca acesta va fi senzational.

Silueta de invidiat

O2 ne asigura ca telefonul este compact si subtire, adica masoara 110 x 58 x 15,5 mm, cantareste 130 de grame si combina cele doua tastaturi, alfanumerica si cea completa QWERTY. Uite cum unii le stiu pe toate.

Xda Atmos ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.0, platforma care se sincronizeaza foarte usor cu aplicatia Microsoft Exchange . Sa fim mai precisi, acest lucru da libertate fiecarui utilizator, care nu mai are nevoie de alte " periferice " sau softuri pentru a primi e-mailuri sigur si rapid in casuta postala.

HSDPA: checked!

Dar lucrurile nu se opresc aici pentru Atmos. Smartphone-ul este compatibil quad-band GSM si suporta conectivitati Bluetooth 2.0 cu EDR, GPRS, EDGE, 3G, Wi-Fi si HSDPA. Cu atatea feluri de conectivitati, ai cum sa te dai pe net, iar paginile web le vei vizualiza pe un ecran de 2,4 inchi cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli.

Ca orice smartphone, acesta inclina si el sa tenteze oamenii de afaceri, iar Atmos vine cu servicii de Microsoft Direct Push Email, Microsoft Office care cuprinde Office Excel Mobile, Word Mobile si PowerPoint Mobile, toate pentru vizualizare de documente.

Telefonul are o memorie ROM de 128 MB si o memorie RAM de 256 RAM plus suport de card microSD, prin care poti sa ii extinzi memoria lui Atmos pana la 32 de GB. Acestuia nu ii lipseste nici camera incorporata de 2 megapixeli.

Si la noi cand vine?

La noi nu a aparut inca telefonul, dar daca simti ca te tenteaza idea, poti oricand sa il procuri prin comanda directa de la O2.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea