Stiinta & Tehnologie

#anulate #iphone #precomenzi

O serie de precomenzi iPhone 4 au fost anulate

ong>Lucrurile nu sunt inca foarte clare, dar cei de la Engadget.com au semnalat o problema in randul celor care au facut deja precomenzi pentru noul terminal iPhone 4. Se pare ca utilzatorii au primit e-mail-uri de notificare prin care li se comunica faptul ca precomanda nu a putut fi autorizata.

In prezent nu se stie in cate tari a fost semanalata problema. E-mail-uri vizate par sa tina de intelegeri intre un anumit operator de telefonie mobila din Statele Unite ale Americii si cei de la Apple.

In decursul sfarsitului de saptamana, o serie de utilziatori ai AT&T au primit urmatorul e-mail: "nu putem sa finalizam procesul de autorizare pentru comanda iPhone. Ca rezultat, a trebuit sa anulam precomanda facuta de dumneavoasta. Pentru a incheia tranzactia pentru iPhone, va rugam sa vizitati un magazin Apple sau un distribuitor autorizat. Ne cerem scuze pentru incoveniente". Precomenzile pentru terminalul Apple au inceput si in tara noastra ca si in anii anteriori, iPhone-ul este distribuit oficial de catre operatorul de telefonie mobila Orange. In acest sens, cei de la Orange au pus la dispozitia doritorilor pagina de precomanda pentru noul dispozitiv Apple.

Oferta operatorului Orange din Romania este dotata cu ambele variante ale terminalului, cea de 16 GB si cea de 32 GB in versiuni de culori pe alb sau negru. Din pacate nu au fost anuntate preturile si pachetele de abonament la care va fi disponibil noul dispozitiv. Totodata, nu se stie daca Orange va distribui terminalul deblocat.
  •   2010-06-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii