Stiinta & Tehnologie

#sms #facebook #cosmote

Noutati pentru clientii Cosmote: acces la Facebook prin SMS

Clientii companiei de telefonie mobila Cosmote Romania au de-acum posibilitatea de a primi gratuit notificari prin SMS de la Facebook , potrivit telecomnews.ro

In acest fel, cei care au cont pe Facebook au ocazia sa interectioneze mult mai usor si rapid pe cea mai populara retea sociala din lume, chiar de pe telefoanele lor mobile.

Totodata, se poate posta pe Facebook trimitand SMS-uri la numarul 32665 (FBOOK), tariful unui astfel de mesaj este 0,05 euro, fara TVA, pentru abonati. In cazul celor care care folosesc serviciile prepay de la Cosmote, tariful este de 0,05 euro/SMS.

“Facebook a devenit cel mai important canal de socializare in mediul virtual, oferind tuturor puterea de a impartasi si de a face lumea mai deschisa si mai conectata , iar acum clientii nostri pot avea acces la el, pentru prima data pe piata noastra, printr-un simplu SMS. Noul serviciu vine in avantajul clientilor Cosmote, completandu-le experienta utilizarii internetului pe telefonul mobil si oferindu-le acces permanent la comunitatea lor de pe Facebook”, a declarat Gabriel Ionita, Senior Manager, Products & Services Development, Cosmote Romania.

Clientii Cosmote pot activa acest serviciu accesand sectiunea Mobile din contul lor de Facebook, pe pagina Account Settings. Apoi se selecteza sectiunea pentru inregistrarea de mesaje text si se completeaza toti pasii specificati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea