Stiinta & Tehnologie

#windows mobile 6.5 #twitter #microsoft #telefon mobile #sistem de operare #os #smartphone #upgrade

Noul Windows Mobile 6.5 este complet

Cea mai recenta versiunea a sistemului de operare pentru mobile de la Microsoft, windows mobile 6.5 este gata.

Cel putin asa declara echipa de tehnicieni care au lucrat la el pe pagina lor de Twitter.

"E gata!"

Desi Twitter nu este mediul din care sa utilizatorii de internet sa afle asemenea vesti, se pare ca echipa care a lucrat la noua versiunea Windows Mobile a postat un mesaj pe micro- blogosfera .

Mesajul spune clar: "For the record, Windows Mobile 6.5 is DONE... complete... looks really good IOHO and every bit functional. ping us if u want to know more.", adica, "Windows Mobile 6.5 este gata... e complet... arata foarte bine si orice bucatica din el functioneaza. Dati-ne un "ping" daca vrei sa aflati mai multe detalii". Acestea fiind spuse si primele imagini cu acest sistem de operare au ajuns pe internet, iar capturile de ecran arata foarte bine. Totusi, nimeni nu stie exact la ce sa astepte inafara de cele cateva speculatii care circula pe internet.

WinMo 6.5

Este posibil ca terminalele care ruleaza versiuni mai vechi ale Windows Mobile sa primeasca un upgrade. HTC Touch Diamond 2, Toshiba TG01 sau Sony Ericsson XPERIA X1 se gasesc pe aceasta lista si sunt doar cateva brand-uri care pot beneficia de upgrade-ul Microsoft.

Tot ce ne mai ramane de facut este sa asteptam ca dezvoltatorii de telefoane mobile sa inceapa sa achizitioneze noua "jucarie" care ulterior va fi integrata in terminalele care ruleaza sisteme de operare. In prezent nu se stie cand vor aparea pe piata primele telefoane mobile cu Windows Mobile 6.5 la bord.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea