Stiinta & Tehnologie

#phaeton #volkswagen #limuzina

Noul Volkswagen Phaeton, imagini oficiale

Volkswagen a dezvaluit noi imagini cu versiunea revizuita a navei amiral, Phaeton . Ultima generatia a modelului va fi disponibila pe pietele europene incepand cu sfarsitul lunii in curs.

VW Phaeton este oferit cu doua versiuni de ampatament si tot doua optiuni pentru scaunele din spate (o bancheta de trei locuri sau doua scaune individuale). Noul model vine cu tractiune integrala si suspensie pneumatica in standard.

Partea frontala a fost reproiectata in intregime, aceasta mizand pe faruri bi-xenon cu lumini LED si o grila metalica cromata. Atat bara de protectie din fata, cat si cea din spate au fost redesenate.

La capitolul motorizari, constructorul auto propune o gama de patru propulsoare : un turbodiesel si trei pe benzina. Phaeton este pus in miscare de un V6 cu injectie directa care dezvolta 280 CP. Tot pe benzina, avem si un V8 cu versiuni de putere de 335 cai si 450 cai.

In cele din urma, avem si un V6 TDI, cu o putere de 240 cai si inregistreaza un consum de 8,5 litri la suta de km.

Interiorul este rasfatat cu piele Alcantara si accente de lemn, la care se adauga un mini-frigider si, evident, sisteme multimedia performante.

Siguranta oferita de noul VW Phaeton inseamna Dynamic Light Assist, ACC, Front Assist si Side Assist, plus un sistem de monitorizare a presiunii din pneuri.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea