Stiinta & Tehnologie

#ampera #mini #opel

Noul sef GM: "Avem nevoie de o masina mica!"

ong>Noul sef al General Motors are deja lista cu principalele scopuri ale companiei, iar in capul prioritatilor se afla producerea unei masini mici de oras.

Informatiile referitoare la viitoarele planuri ale producatorului auto au fost dezvaluite in timpul unui interviu telefonic cu noul presedinte GM.

Conferinta

In timpul unei conferinte telefonice, Nick Reilly , noul presedinte GM Europa a declarat ca stie exact care este golul care trebuie umplut si ca planul viitor este de a dezvolta o masina mica de oras prin brand-ul Opel.

"Vad exact care este golul care trebuie umplut. Opel are nevoie de un model mini, iar aceasta va fi prioritatea numarul unu. Vreau sa clarific si faptul ca trebuie sa continuam si productia de masini usoare comerciale, modele care duc un castig substantial companiei"
, a declarat Reilly.

Noul Opel Ampera

In timpul aceleiasi discutii presedintele GM a mai confirmat faptul ca noile modele electrice Opel/Vauxhall (marca Opel pentru Anglia) Ampera vor fi produse in Europa. Una din fabricile care vor asambla modelul este fabrica Astra din Ellesmere Port din Marea Britanie.

"Putem sa tragem foloase din tehnologia globala si sa incepem sa introducem pe piata modele hibride. Ampera va fi fabricata in Europa. Initial masina va fi importata din Statele Unite ale Americii, dar pe termen lung vom avea productie europeana. Totodata ne vom concentra pe introducerea acumulatorilor in masini si modelele electrice", a adaugat Reilly.
  •   2009-12-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii