Stiinta & Tehnologie

#entry-level #megane cc #renault

Noul Renault Megane CC va porni de la 24.900 euro

Preturile noului Renault Megane CC vor varia intre 24.900 si 32.600 de Euro, in functie de varianta aleasa: CC, Dynamique sau Privilege.

Noul model beneficiaza de cel mai mare plafon retractabil din sticla, element complet nou in gama Megane. Geamurile fumurii dau impresia unei structuri de sticla, contribuind la un aspect mai putin voluminos decat la cele traditionale. Megane CC este, de asemenea, primul model Renault care beneficiaza de transmisie cu dublu-ambreiaj, EDC (Efficient Dual Clutch ).

Nivelul de echipare entry-level dispune de un propulsor pe benzina de 1,6 litri cere genereaza 110 CP, cuplat la o transmisie manuala cu sase trepte. Gama de motorizari mai cuprinde: variantele pe benzina Tce 130 CP si 2.0 140 CP si Diesel – de 110, 130,respectiv 160 CP.

Printre altele, dotarile standard al Renault Megane CC mai cuprind: climatizare automata dual-zone, stopuri cu LED, oglinzi laterala electrice cu functie de dezghetare , centura de siguranta in trei puncte.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea