Stiinta & Tehnologie

#ecoflex #astra #opel

Noul Opel Astra EcoFLEX: 95 CP si 4,2 litri/100 km

Opel a dat publicitatii astazi detaliile legate de cel mai nou membru al gamei EcoFLEX . Este vorba despre versiunea ecologica a noului Astra, care vine cu 95 de cai-putere sub capota si promite un consum de doar 4,2 litri/100 km.

Noul Astra EcoFLEX este animat de un motor 1.3 CDTi de 95 CP cu filtru de particule (DPF), care degaja in aer doar 109 grame CO2 per kilometru parcurs si care a debutat pe versiunea 2010 a modelului Corsa. Turbodieselul este conectat la o cutie de viteze cu cinci rapoarte mai lungi pentru optimizarea consumului de combustibil, in timp ce unitatea electronica de control (ECU) a fost recalibrata.

Modelul ecologic Astra EcoFLEX a primit si unele imbunatatiri aerodinamice, in acest sens fiind reproiectata partea de dedesubt pentru o circulatie mai buna a aerului. Masina a fost dotata si cu un set de cauciucuri cu resistenta scazuta la rulare si cu un indicator luminos la bord pentru schimbarea optima a treptelor de viteza.

Cititi mai multe pe Auto.ro    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea