Stiinta & Tehnologie

Noul Nokia 6085

Noki
a a anuntat lansarea unui nou telefon: Nokia 6085 ( clamshell ).
Nokia 6085 este un telefon quad-band, care are suport EDGE ce foloseste interfata seriei 40 de la Nokia. Ceea ce apare ca fiind cel mai interesant la acest telefon este conectiviatea Bluetooth foarte extinsa.
Nokia 6085 suporta streaming audio stereo pentru o utilizare potrivita cu handset-urile wireless tip A2DP. Suportul streaming audio stereo poate fi folosit atat cu radio FM cat si cu music player.Cardul de memorie microSd permite stocarea unei intregi biblioteci muzicale.
Dispalyul este destul de mare si are 262 de mii de culori . Camera telefonului are video recorder.
Fotografiile, clipurile video si fisierele muzicale pot fi memorate utilizand capacitatile cardului de memorie microSD, care ofera posibilitati de stocare de pana la 2GB.
Pentru a sta in permanenta legatura cu ceilalti, Nokia 6085 ofera functii pentru transmiterea cu usurinta a mesajelor, inclusiv MMS, mesaje audio Nokia Express.De asemenea Browserul XHTML permite o navigare usoara pe Internet. Durata de viata a bateriei este destul de buna – timp de convorbire de 5 ore, iar in standby poate rezista si pana la 10 zile.
Nokia 6085 va iesi pe piata spre finalul anului, iar producatorii finlandezi spun ca va putea fi achizitionat la un pret convenabil.

Specificatiile pentru Nokia 6085
  •   2006-09-14
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii