Stiinta & Tehnologie

#nissan #cube #franta

Noul Nissan Cube, tarife pentru piata franceza

Desi Nissan va lansa in mod oficial pe piata franceza noul Cube la data de 18 ianuarie, constructorul auto a dezvaluit tarifele. Astfel, pentru a intra in posesia unui astfel de exemplar, francezul trebuie sa scoata din buzunar 17.400 euro.

Comercializat timp de mai multi ani in Japonia, Cube este pe cale de a intra si pe teritoriile europene. Modelul gazduieste sase sau sapte persoane si a fost proiectat pentru a face fata infrastructurii japoneze.

In Franta, Cube va fi oferit in doua variante de motorizare si in noua niveluri de echipare: un propulsor pe benzina de 1,6 litri cu o putere de 110 cai si unul diesel de 1,5 litri, care dezvolta aceiasi 110 cai. Nivelurile de echipare sunt Pure si Zen.

Primul nivel propune un plafon panoramic, aer /" title="AER">aer conditionat, MP3 Player, sase airbaguri si ESP. Daca se doreste clima automata si faruri ceata, se alege Nissan Cube zen, pentru un plus de 2.200 de euro.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea