Stiinta & Tehnologie

#hyundai i20 #fotografii-spion #teste

Noul Hyundai i20 spionat

Viitorul Hyundai i20 , inlocuitorul modelului hatchback Getz , a fost „ochit” la teste, mai precis varianta cu trei usi a acestuia (click aici). Vehiculul urmeaza a fi lansat pe piata la inceputul anului viitor si va fi disponibil initial in varianta de caroserie cu cinci usi, urmand ca dupa sase luni sa soseasca si varianta sportiva in trei usi.

Din punct de vedere al stilului, micutul i20 se aseamana destul de mult cu fratele mai mare i30 . Grila fata si design-ul farurilor sunt doua dintre elementele pe care cele doua masini le au in comun. Noul hatch va fi mai mare decat Getz, iar calitatea materialelor la interior precum si design-ul ar trebui sa fie vizibil imbunatatite. Astfel Hyundai i20 va putea infrunta adversari precum noile Honda Jazz si Ford Fiesta, ambele masini bucurandu-se de un nivel al calitatii ridicat comparativ cu predecesoarele sale..

Noul hatchback va fi disponibil cu doua propulsoare pe benzina, ambele in patru cilindri si capacitati de 1.2 si 1.4 litri. Motoarele vor dezvolta 80 CP (motorul de 1.2 litri) si, respectiv, 110 CP (motorul de 1.4 litri). Un propulsor diesel supraalimentat de 1.5 litri va fi si el oferit, acesta dezvoltand 110 CP.

Masina isi va face debutul, cel mai probabil, la salonul auto de la Paris, in octombrie, urmand sa ajunga pe piata europeana la inceputul anului viitor.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea