Stiinta & Tehnologie

Noul Honda Accord in Romania

Noul Honda Accord a intrat oficial si pe piata romaneasca, dupa ce a fost lansat la Salonul Auto de la Geneva. Honda a pus in vanzare modelul Sedan, urmand ca pana la sfarsitul verii sa poata fi cumparat si modelul Tourer.

Galerie foto cu noul Honda Accord

Noul Honda Accord se remarca prin stilul sportiv, un pachet unic de sisteme de siguranta si motorul proiectat dupa normele Euro 5, privind protectia mediului inconjurator. O noutate o reprezinta motorul i-CTDi, compact, cu o greutate redusa, rafinat si silentios, cu tehnologia de ultima generatie cu injectie multi-stage care permite reducerea emisiilor.


Motorizarile sunt echipate cu transmisie manuala cu 6 trepte sau transmisie automata cu 5 trepte. Modelul cuprinde un pachet nou de sisteme de siguranta si servodirectie cu asistare variabila, care detecteaza instabilitatea in conditii de aderenta redusa.


Pe piata sunt disponibile trei tipuri de motorizari, cu mai multe variante de echipare. Pretul de pronire este de 17.980 euro fara TVA pentru varinta Comfort MT, pe benzina si ajunge la 25.980 euro fara TVA pentru varianta Executive MT, diesel.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea