Stiinta & Tehnologie

#masini volkswagen golf estate tdi 4motion

Noul Golf Estate 4Motion

Volkswagen isi mareste gama de modele break cu noul Golf Estate 4Motion, model ce a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

Noua varianta este dotata cu tractiune integrala ce permite sa transmita tractiune 100% puntii spate in cazul in care este necesar acest lucru. Tractiunea integrala este cuplata la un motor turbo-diesel(TDI) ce dezvolta 105 CP. Cutia de viteze este una cu 6 rapoarte si ambreiaj controlat electronic.

Galerie foto cu Volkswagen Golf Estate 4Motion 

Noul Golf Estate 4Motion accelereaza de la 0 – 100 km/h in 12.9 secunde, are o viteza de top de 185 km/h si un consum mediu de 6.0 litri/100 km.

Pentru ca este dotata cu tractiune integrala permanenta Volkswagen Golf Estate 4Motion are o mai buna stabilitate in curbe si pe carosabil umed sau cu aderenta scazuta, crescand astfel siguranta activa si confortul la volan.

Volkswagen Golf Estate 4Motion Golf Estate 4Motion este disponibil in toate variantele de dotari(Trandline, Confortline, Sportline).

Pretul de pornire din Germania este de 23.775 euro.

 

 

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea