Stiinta & Tehnologie

#fiat panda #lancia ypsilon #alfa romeo giulietta

Noul Fiat Panda va fi lansat in 2011

Noua generatie a celui mai vandut model de segment mic in Europa va fi lansata anul viitor. Fiat a preferat sa astepte revenirea pietelor pentru a prezenta noul Panda.

Presedintele Grupului Fiat, Sergio Marchionne , a anuntat astazi ca lansarea noii generatii Fiat Panda va avea loc in 2011. Desi era programat initial sa iasa pe piata in 2009 si apoi in 2010, modelul italian - cel mai vandut din segmentul mini in intreaga Europa - va fi amanat pana la anul pentru ca prezentarea sa nimereasca revirimentul atat de asteptat al pietelor auto europene.

"Lansarea unui astfel de model in 2010 ar fi fost o pierdere din cauza pietelor nesigure. Din acest motiv am amanat inteligent lansarile unor modele pentru a fi siguri ca acestea vor coincide cu o recuperare structurala a cererii in 2011 si in anii urmatori", spune Marchionne.

Criza economica mondiala care a lovit industria auto la sfarsitul lui 2008 si pe tot parcursul lui 2009 a dus, de asemenea, la amanarea succesorului lui Alfa Romeo 147, denumit Giulietta , si la cea a lui Lancia Ypsilon , reprezentantul marcii italiene in segmentul B. Daca Giulietta va fi prezentata pana la urma peste o luna, la Salonul Auto de la Geneva, Ypsilon va fi lansat in vara anului viitor, la doi ani de la data programata initiat.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea