Stiinta & Tehnologie

Noul F-Secure Mobile Security pentru S60

F-Secure este primul furnizor care ofera protectie completa pentru telefoanele inteligente S60 editia a-III-a. F-Secure a anuntat astazi lansarea ultimului produs pentru telefoane mobile, F-Secure Mobile Security. In completarea modelului anterior F-Secure Mobile Anti-Virus, noul F-Secure Mobile Security pentru S60 editia a-III-a are acum un firewall ce protejeaza de coduri rau intentionate si de incercari de intruziune.

Adaugarea firewall-ului duce la evolutia F-Secure Mobile Security la stadiul de produs complet de securitate. F-Secure este prima companie ce ofera produse complete de securitate (cu firewall inclus) pentru telefoane mobile bazate pe S60 editia a-III-a si Symbian OS v9.
Adaugarea acestui firewall reprezinta un pas important pentru nivelul de protectie disponibil pentru telefoanele inteligente si computere multimedia. Aceste dispozitive au acum conectivitate Wi-Fi ce ajuta utilizatorii finali de a beneficia din plin de bogate experinte internet. Firewall-ul continut de FSMS cuprinde profile firewall predefinite pentru regularizarea atat a traficului intern cat si a celui extern, oferind protectie facila si automata. Comentand noul produs, Kimmio Alkio, Presedinte si Director General la F-Secure a spus: "Suntem incantati sa ne continuam munca in crearea unui mediu sigur pentru utilizatorii de telefoane inteligente.

Comerciantii sistemelor de operare smartphone cum ar fi Symbian au crescut nivelul general de securitate al telefoanelor inteligente impotriva virusilor de mobile. Aceste actiuni sunt un inceput bun, insa nu reprezinta un raspuns pentru amenintari cum ar fi atacuri in reteaua publica. Dezvoltarea produsului nostru pentru securitatea mobilelor si introducerea acestui firewall este un pas logic ce-si gaseste analogia in produsele F-Secure pentru PC. Noua optiune firewall adaugata este importanta deoarece majoritatea telefoanelor inteligente au acces la retelele publice fara fir disponibile de exemplu in aeroporturi sau alte locuri publice. Oamenii ar trebui sa realizeze ca si telefoanele inteligente pot fi atacate printr-o conexiune Wi-Fi si nu doar de catre virusi de mobile."

F-Secure Mobile Security vor fi disponibile la pretul de 35 EURO prin reselleri F-Secure cat si prin marii operatori de telefonie mobila. Solutia poate fi de asemenea procurata folosind magazinul electronic F-Secure la //www.f-secure.com/estore
O perioada de evaluare de 30 de zile este disponibila pe F-Secure Mobile Portal la: //f-secure.mobi. Toti clientii existenti ai F-Secure Mobile anti-virus pentru S60 a-III-a editie vor obtine updatare gratuita. O versiune de evaluare este disponibila de asemenea pe dispozitive selectate Nokia - incepand cu Nokia N80 modelul Internet Edition.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea