Stiinta & Tehnologie

#break #diesel #seria 5 touring #bmw

Noul BMW Seria 5 Touring, imagini si detalii oficiale

BMW  publicat  primele imagini oficiale cu noua generatie BMW Seria 5 Touring . Versiunea break Seria 5 va fi oferita in cinci variante de motorizare, doua pe benzina si doua dieseluri, urmand a fi lansata pe piata in luna septembrie a acestui an.

Asadar, pe benzina constructorul bavazez propune unitatea 523i care dezvolta 204 CP si ofera un cuplu de 207 Nm. A doua versiune pe benzina este un propulsor cu sase cilindri in linie de 3.0 litri care produce 306 CP si un cuplu 400 Nm. In aceste conditii, Seria 5 Touring realiza sprintul de la 0 la 100 de km/h in 6.0 secunde, iar viteza de top va fi limitata la 250 km/h.

Pe frontul diesel, a patra generatie BMW Seria 5 Touring va fi pusa in miscare de un motor turbo diesel cu patru cilindri ce dezvolta184 CP. Acesta este echipat cu injectie directa Common Rail si sistemul auto Start &Stop in standard. Consumul mediu de carburant este de doar 5,2 litri/100 km, iar emisiile de CO2 ajung la 137 g/km.

Motorizarea 530d va livra 245 CP si un cuplu de 540 Nm. Aceste unitati vor fi cuplate standard la o transmisie manuala cu sase trepte sau la o cutie automata cu opt rapoarte.

Compartimentul pentru bagaje are o capacitate de 560 litri, iar la nevoie, acesta poate ajunge la un maxim de 1670 litri, prin rabatarea banchetei spate. BMW Seria 5 Touring va fi prezentat in carne si oase, in mod oficial la data de 9 aprilie, in cadrul Salonului Auto de la Leipzig.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea