Stiinta & Tehnologie

#park assist system #seria 5 #bmw

Noul BMW Seria 5 a fost prezentat oficial

Cea de-a sasea generatie a lui BMW Seria 5 a fost prezentata oficial dupa cateva luni de zvonuri.

Noua serie este o punte de legatura intre modelele din linia de masini seriia 3 si cele din seria 7 a producatorului bavarez.

Design clasic

Pentru BMW-urile seriei 5 designerii au optat pentru linii clasice si simple. Totusi, modelele au devenit si mai confortabile datorita unui spatiu in plus de 13 cm adaugat intre scaunele din spate si cele din fata, astfel cei aflati pe bancheta din spate au mai mult loc.

Schimbarile de design nu s-au produs doar la nivelul partii din spate a masinii, dar si a plansei de bord. Noile autoturisme dispun si de o consola centrala cu un nou monitor cu dimensiuni mult mai mari.

Motorizare

Reprezentantii companiei bavareze declara despre modelele din Seria 5 ca sunt cele mai economice si ecologice masini ale producatoului, avand un consum de 5.0 litri/100 km si emisii pana la 132 de grame CO2/km.

Fanii romani vor putea achizitiona noile modele de pe piata autohtona din primavara lui 2010, mai precis in luna martie. Fiecare masina poate fi echipata cu tehnologii speciale ca park assist system sau Collision Warning cu Auto Brake.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea