Stiinta & Tehnologie

#audi a5 #audi a4 #coupe #audi a8

Noul Audi A8 a fost prezentat oficial

Cea de-a treia generatie a lui Audi A8 a fost prezentata oficial in cadrul unui eveniment desfasurat in Miami.

Prima generatie Audi A8 a fost lansata pe piata in anului 1994.

Exterior & motorizare

Design-ul aplicat noului model se aseamana cu liniile versiunilor anterioare A4 sau A5, dar se incadreaza in segmentului modelelor Coupe. Alte elemente pe care producatorul german le-a pastrat, sunt blocurile optice frontale si posterioare.

Primele variante de motorizare Audi A8 vor avea un motor cu opt cilindri, unul diesel si unul pe benzina. Reprezentantii companiei au declarat ca in viitorul apropiat gama va mai fi imbogatita cu alte doua versiuni de motorizare cu sase cilindri.

Interiorul unui Audi A8


La interior, punctul de atractia a noului model Audi este consola centrala. Aici, soferul va gasi asezate comenzile sistemului de climatizare , cele ale panoului multimedia si ale interfatei MMI.

Scaunele dispun de reglaj electronic pe 12 directii, dar reglajul se mareste la 22 de directii pentru pachetul " confort ". In plus, soferul poate alege si materialele folosite la interior. Acestea sunt disponibile in cinci nuante, iar plafonul poate fi personalizat cu una din cele trei culori disponibile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea