Stiinta & Tehnologie

#audi #a7 #sportback #audi a8

Noul Audi A7 va debuta oficial la Munchen

Audi a pe internet un clip in care anunta ca debutul mondial al noului model A7 Sportback va avea loc la "Pinakothek der Moderne ", un muzeu din centrul Munchen-ului, la data de 26 .

Audi a anuntat ca viitorul A7 va beneficia de aceleasi materiale si finisaje de calitate care se regasesc si pe noul A8, insa la un pret mai mic si ca noul model va fi pozitionat in gama de la Ingolstadt deasupra actualului A6, acoperind astfel golul dintre acesta si nava amiral A8.

De la fratele mai mic - A6 - A7 va imprumuta podeaua si ampatamentul, iar de la modelul de top va "fura" interiorul luxuos, in timp ce motorizarile pe benzina si diesel vor fi aceleasi de pe cele doua modele amintite.

Spre deosebire de A5, nu va primi si o varianta coupe, despre care se spune ca este dedicata barbatilor mai in varsta. Noul model va fi indreptat catre familiile cu copii si catre acei oameni cu inalte si va concura cu Mercedes-Benz CLS si BMW Seria 5 GT.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea