Stiinta & Tehnologie

#masini #mazda #lansare auto # mazda6 sedan

Noua Mazda6 sedan va fi prezentata in premiera mondiala la Moscova

Noul model Mazda6 sedan al constructorului nipon Mazda va fi prezentat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Moscova (29 august – 9 septembrie).

Masina urmeaza sa fie expusa si la Salonul de la Paris, eveniment programat sa aiba loc in perioada 29 septembrie-14 octombrie 2012.

Noua Mazda6 sedan va fi disponibila in Europa si Japonia pana la finele acestui an. La inceputul lui 2013, ea va putea fi cumparata si in SUA si pe alte piete de desfacere.

"Design-ul noii Mazda6 prezinta atributele filosofiei Kodo, care face trimitere la surprinderea tensiunii energiei latente, pentru a simula miscarea chiar si atunci cand masina stationeaza", spun cei de la Mazda.

Masina este mult mai spatioasa si, premiera pentru un automobil Mazda, beneficiaza de LED-uri pe partea frontala. O alta premiera este introducerea sistemului de franare regenerativa "i-Eloop", care ajuta autovehiculul sa consume mai putin carburant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea