Stiinta & Tehnologie

Noua Honda Accord, primele imagini

Ultima generatie a modelului de succes Honda Accord a fost surprinsa in teste de echipa Brenda Priddy & Co. Noul model se asteapta sa devina una din cele mai importante berline din segmentul mediu , Honda promitand ca noua masina va deveni mult mai rafinata si puternica decat precedenta generatie. Noul model se prezinta din aceste fotografii spion ca o berlina cu dimensiuni exterioare superioare modelului actual. Cel mai mare concurent al japonezilor pe piata din America este Toyota Camry , insa fata de aceasta Honda a promis ca noua generatie Accord urmeaza sa fie disponibila si in versiunea coupe.
Pentru a face fata concurentei din ce in ce mai puternice Honda a anuntat ca sub capota noii Accord se vor gasi doua propulsoare noi, care au o putere maxima mai mare si care polueaza mai putin. Cel mai mic motor este cel de 2.4 litri care dezvolta o putere maxima de 180 CP in timp ce versiunea de top este un V6 de 3.5 litri care dezvolta o putere maxima de 270 CP. Honda Accord este una dintre cele mai importante masini a celor de la Honda, modelele Accord fiind comercializate de mai bine de 32 de ani pe piata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea