Stiinta & Tehnologie

Nokia va oferi servicii Yahoo

Nokia şi nokia . Serviciile Yahoo vor fi disponibile pe noile Nokia 6300, Nokia 5300 Xpress Music şi Nokia 5200, şi vor fi adăugate unei serii mai largi de dispozitive. Parteneriatul va oferi servicii marca Yahoo! incluzand Yahoo! Mail şi Messenger pe gama largă de telefoane mobile de la Nokia care operează pe platforma Seria 40.

Nokia şi Yahoo! colaborează încă din aprilie 2005 pentru a stabili o experienţă optimă în ce priveşte internetul, inclusiv opţiunea "Căutare" pentru utilizatori pe dispozitivele mobile. Yahoo! doreşte să îşi extindă serviciile de bază pentru consumatori în afara cunoscutului browser, furnizand un proces integrat numit Web-către-Mobil şi ajutand consumatorii să scoată ce e mai bun din telefoanele lor mobile. Serviciile Yahoo! pentru telefoanele mobile Nokia Seria 40 includ: Yahoo! Mail, Yahoo! Messenger, Yahoo! Personal Information Management (Organizarea Informaţiilor Personale).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea