Stiinta & Tehnologie

#nokia #surge #at&t #telefon mobil #qwerty

Nokia Surge a fost anuntat oficial

Finlandezii de la Nokia au anuntat oficial unul din cele mai astaptate terminale, modelul class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ surge " title="surge">Surge .

Initial, terminalul aparuse pe Internet in fotografii-spion cu numele de cod Nokia Mako .

Specificatii tehnice


Noul terminal este un slider care masoara 97,5 x 57,9 x 15,5 mm, cantareste in jur de 120 de grame si dispune de o tastatura fizica QWERTY completa. Ecranul modelului este de 2,4 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 px si 16 milioane de culori.

Sliderul ruleaza sistemul de operare Symbian S60 si dispune de 128 MB memorie interna. Totusi, modelul vine cu suport pentru card microSD, iar upgrade-ul memoriei se poate face pana la 8 GB.

Nokia Surge este un telefon care face parte din categoria mid-range si are o conectivitate pe masura: GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA, Bluetooth versiunea 2.0 cu tehnologia A2DP si USB/miniUSB.

Alte detalii

Noul terminal are o camera foto modesta de doar 2 MP, fara flash sau autofocus, dar care poate face capturi video in rezolutie QVGA. Modelul are suport aGPS si vine cu suita Quickoffice, plus editor PDF.

Nokia Surge va fi disponibil in reteaua operatorului american de telefonie mobila AT&T si va dispune de serviciile proprietare AT&T Navigator, Yellowpages.com, Where, AT&T Music, Mobi TV, Video Share, JuiceCaster si AT&T Mobile Banking.

Terminalul costa 79,99 USD (in jur de 240 RON) cu abonament de doi ani. In prezent, nu se stie daca telefonul se va lansa si in Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea