Stiinta & Tehnologie

#lux #telefon mobil #nokia royal

Nokia Royal, noul terminal de lux

Terminalul Nokia Royal are o suprafata incrustata cu nici mai mult, nici mai putin de 1160 de diamante de 8,2 K.

Cutia in care terminalul class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/poate" title="poate">poate fi cumparat este si ea lucrata manual. Aceasta este confectionata din granit si piele.

Seamana, dar nu rasare

Chiar daca se aseamana cu terminalele din seria Arte, Royal nu este confectionat din otel inoxidabil sau fibra de carbon, ci este placat cu platina, iar acestea sunt fixate cu opt suruburi lucrate manual si confectionate din acelasi material scump.

Nokia Royal a fost creat de Stuart si Katherine Hughes de la Goldstriker , companie si-a castigat faima cu accesorizarea telefoanelor mobile cu materiale scumpe.

Detaliile tehnice nu au fost facute publice, dar pentru ca este vorba de un terminal asemanator cu unul din seria Arte, acesta nu se deosebeste cu mult de aceste modele. Telefonul masoara tot 109 x 45,6 x 14,6 mm si cantareste in jur de 150 de grame. Royal are ecran de 2 inch, OLED cu 16 milioane de culori si rezolutie de 240 x 320 pixeli.

Alte specificatii

La fel ca "fratii mai mici", Royal suporta mesaje SMS, MMS si e-mail, are mp3-player incorporat ce duce in spate formate MP3, AAC+ si eAAC+ si camera foto de 3,2 megapixeli cu autofocus. Nu se stie daca acest model vine cu aceeasi memorie interna de 4 GB.

Terminalul Nokia Royal se va lansa pe data de 31 ianuarie 2009 in magazinul Colette din Paris. Telefonul poate fi cumparat direct din magazin sau prin site-ul creatorilor Stuart si Katherine Hughes. Pretul lui Royal nu a fost anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea