Stiinta & Tehnologie

#romania #calling all innovators #nokia

Nokia prelungeste termenul de inregistrare in Calling All Innovators

Nokia Romania a anuntat prelungirea termenului limita de inscriere a aplicatiilor pentru editia locala a concursului Calling All Innovators , ca urmare a interesului mare venit din partea dezvoltatorilor romani.

Noul termen limita pana la care aplicatiile pot fi inscrise in concurs este 10 iunie 2010, ceea ce inseamna ca dezvoltatorii au mai mult timp la dispozitie pentru a se gandi si pentru a crea cele mai bune aplicatii care pot atrage atentia companiei.

Pentru romania

Dezvoltatorul roman care va fi ales castigator al primului loc va fi premiat cu 6.000 de euro net, in timp ce aplicatiile clasate  pe locurile doi si trei vor aduce creatorilor 3.000 de Euro si respectiv 1.000 de euro net. Castigatorii vor fi anuntati in luna septembrie. Inregistrandu-si aplicatiile pentru terminale mobile in concurs, dezvoltatorii romani au ocazia de a se alatura comunitatii de dezvoltatori Nokia, de a-si vedea aplicatiile disponibile la Nokia Ovi Store si a ajunge, in acest fel, la milioane de utilizatori din intreaga lume.

Inscrieri

Toti dezvoltatorii romani care doresc sa participe la concurs trebuie sa isi inscrie aplicatiile pana la data de 18 mai 2010. Procesul de inscriere a aplicatiei este foarte simplu, necesitand crearea unui cont si inregistrarea pe site-ul oficial al concursului Calling All Innovators .

Aplicatiile vor fi analizate si notate de catre un juriu local, pe baza urmatoarelor criterii: functionalitate si calitate, unicitate, noutate si inovatie, utilitate si creativitate , precum si caracterul comercial si potentialul de piata. Finalistii vor fi anuntati in luna iunie, iar castigatorii in luna septembrie 2010.

  •   2010-03-26
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii