Stiinta & Tehnologie

Nokia pregateste un anunt oficial

Nu, lucrurile nu sunt atat de drastice incat sa te astepti ca aceasta companie sa isi anunte retragerea de pe piata. Si nu, nici fabrica din Romania nu se va inchide.

Lucrurile sunt ceva mai roz, pentru ca se zvoneste ca cei de la Nokia vor anunta doua terminale noi. Care sunt acelea? Nu se stie inca. Cert este ca dupa lansarea lui 6310 Fold, speram ca acum vom avea doua terminale care sa merite atentia noastra.

Luni, 18 august

Asa cum zice si titlul, anuntul Nokia va fi facut in ziua de luni, 18 august, adica saptamana viitoare, ora 8 dimineata, ora Angliei, adica la noi in jur de ora 11 dimineata. Informatiile vin dintr-un " banner " al celor de la Nokia, prin care compania invita bloggerii la aceasta "lansare" virtuala.

Asa cum zice si afisul, lansarile se vor face din randul seriei N de la Nokia, iar zvonurile despre telefoanele ce se vor lansa curg garla. Adevarul este ca toata lumea a ajuns la aceeasi concluzie: cele doua terminale ce urmeaza sa se lanseze sunt modelele Nokia N85 si Nokia N79 .

Mai sunt si surprize

Totusi, nimeni nu poate fi sigur pe acest fapt, deoarece la un moment dat lumea se astepta la anumite lansari din partea companiei Sony Ericsson, care pana la urma a trimis pe piata modele complet diferite de asteptarile tuturor. In cazul Nokia lucrurile par sa stea ceva mai bine, pentru ca modelul N85 abia a trecut de aprobarile FCC, iar N79 a ajuns pe internet cu diferite imagini inainte de termen.

Daca este asa cum cred toti, atunci ne putem astepta la un N79 cu un ecran de 2,4 inch si rezolutie QVGA, o camera foto de 5 megapixeli si un aspect nu tocmai placut si un un N85, tri-band WCDMA, cu o camera foto de 5 megapixeli cu autofocus, transmitator FM si GPS integrat. Dar vom vedea mai clar ce se intampla saptamana viitoare...

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea