Stiinta & Tehnologie

#nokia #ovi maps #qype

Nokia Ovi Maps are acum continut Qype

, serviciul gratuit de navigatie auto si pietonala de la Nokia, a anuntat noi parteneriate care ofera informatii mai relevante despre mai multe puncte de interes, care calatoriile de vara mai usoare ca oricand.

Noul Ovi Maps a actualizat ofera atat localnicilor cat si celor ce calatoresc posibilitatea de a gasi cele mai interesante locuri si puncte de atractie din zona .

Ajutor

Ovi Maps include acum si Qype , cel mai mare portal din Europa dedicat cronicilor si recomandarilor locale bazate pe comunitate, care ajuta oamenii sa gaseasca locuri noi, oriunde s-ar afla si sa nu rateze nicio destinatie interesanta. Oferind initial informatii despre 20.000 de orase, comunitatea Qype imbogateste Ovi Maps cu sute de mii de recomandari si comentarii postate de utilizatori locali si turisti despre multe puncte de interes din Europa, precum cafenele, magazine, spa-uri si hoteluri, astfel ca cei ce calatoresc pot gasi informatii utile inainte de a ajunge la destinatie.

Pe Qype este adaugat un post la fiecare 40 de secunde, astfel ca oamenii au la dispozitie cele mai noi informatii de care au nevoie pentru a face cele mai bune alegeri, orice destinatii ar dori sa viziteze. Mai mult, calatoriile pot fi personalizate si planificate cu ajutorul datelor cartografice de la si a ghidurilor de calatorie Lonely Planet, WCities si Michelin.

Navigatie in masina

Pentru cei ce planifica o , seturile auto Nokia sunt acum oferite gratuit in pachetele de vanzare, impreuna cu noile terminale, astfel ca navigatia auto devine mai sigura si facila. Cea mai recenta versiune Ovi Maps (3.04) poate fi descarcata gratuit de pe , 5230, 6710 Navigator si Nokia X6.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea