Stiinta & Tehnologie

#oakley thunderbird #n97 mini #nokia

Nokia N97 mini in editie speciala Oakley

Finlandezii de la Nokia au lansat o editie speciala a lui Nokia N97 mini , denumita Oakley, cu ocazia Jocurilor Olimpice de Iarna.

Modelul va fi ditribuit in numai 200 de exemplare care vor avea emblema originala oakley thunderbird pe carcasa telefonului mobil.

Specificatii tehnice

Inafara de modificarile aduce carcasei, telefonul Nokia N97 mini isi pastreaza specificatiile tehnice. Astfel, modelul vine dotat cu serviciul Ovi Maps, iar alaturi de navigatia pietonala gratuita oriunde pe glob, utilizatorii pot accesa continut premium de la Lonely Planet, Michelin si Wcities.

Utilizatorii pot personaliza ecranul de start al dispozitivului cu mii de aplicatii si servicii disponibile prin Ovi Store. Specificatiile tehnice ale modelului includ ecran ecran tactil de 2,9 inch cu rezolutie de 640 x 360 px si sistemul de operare Symbian S60. Totodata, memoria interna a telefonului este de 8 GB si conectivitatea ajunge pana la 3G cu HSDPA, Wi-Fi. Din pacate nu se stie daca acesta versiune speciala va fi disponibila si in tara noastra.

Alte detalii

In Romania utilizatorii pot achizitiona telefonul original Nokia N97 mini in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai din tara, la preturi incepand de la 399 euro cu TVA inclus, impreuna cu un abonament Vodafone pe 2 ani.

Atfel, smartphone-ul Nokia N97 mini este disponibil pe piata autohtona din luna octombrie 2009, la un pret estimativ de 450 de euro, suma care nu include taxele si subventiile aplicabile produsului.

  •   2010-03-08
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Cum sa-l inveti pe copilul tau valoarea banilor

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare