Stiinta & Tehnologie

#nokia n900 #stergere #mesagerie instantanee

Nokia N900 sterge contactele din mesageriile instantanee

Telefonul mobil Nokia N900 pare sa aduca anumite probleme utilizatorilor.

Unul din editorii site-ului UnwiredView.com avertieaza utilizatorii de N900 de neplacerile pe care modelul le poate  creea.

Contacte sterse

Editorul avertizeaza cititorii cu privire la stergerea contactelor din listele de mesagerii instantanee. In urma unui test, acesta a activat una din caracterisiticile principale ale telefonului, aceea de a avea toate contactele din mesageriile instantanee (Skype, GTalk, MSN Messenger, etc) intr-o singura lista.

Totusi, cand acesta a dorit sa stearga de pe telefonul mobil propriile contacte, Nokia N900 a golit numele respective de pe serverele mesageriilor. Editorul trage un semn de alarma asupra modului in care fiecare utilizator isi adminitreaza conturile de mesagerie.

Telefonul mobil Nokia N900 se bazeaza pe sistemul de operare Maemo 5 care permite utilizatorilor sa deschida si sa ruleze simultan mai multe ferestre de aplicatii, beneficiind in acelasi timp de capabilitatile unui dispozitiv mobil, de ecran tactil si tastatura QWERTY.

Specificatii tehnice N900

Telefonul este un slider cu tastatura fizica completa QWERTY si un ecran tactil de 3,5 inch, rezistent la zgarieturi cu rezolutie WVGA de 400 x 800 pixeli. Nokia N900 dispune de slot microUSB, prin care se realizeaza si incarcarea acumulatorului.

Totodata, modelul vine cu suport flash in browser-ul web de navigare pe Internet. Nokia N900 este dotat cu un procesor ARM Cortex-A8, dispune de pana la 1 GB de memorie pentru aplicatii si de accelerare grafica OpenGL ES 2.0.

Nokia N900 va fi disponibil la un pret estimativ de 500 de euro, suma care nu include taxele si subventiile aplicabile produsului. In prezent nu se stie cand modelul va apare si pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea