Stiinta & Tehnologie

#symbian^3 #qwerty #nokia n9

Nokia N9, noul terminal al finlandezilor?

La doar cateva luni de la prezentarea oficiala a lui Nokia N8, primul telefon mobil al producatorului finlandez care are un foto de 12 MP, apar imaginile neoficiale cu un nou terminal Nokia. Potrivit zvonurilor, acest terminal face parte din seria N si poarta numele foto de 8 MP cu un flash LED . Nu se stie daca terminalul va putea face capturi video in format HD.

Printre specificatiile tehnice ale lui Nokia N9 se numara si conectivitatea ridicata, adica Wi-Fi, GPS si 3G cu HSDPA. Este foarte posibil ca modelul sa fie dotat cu un ecran cu diagonala de 3,5 inch si rezolutie de 360 x 640 pixeli. Din pacate, nu se stie exact care este numele oficial al acestui model si daca intradevar acesta va face parte din seria de N de smartphone-uri ale producatorului finlandez. In urma cu ceva vreme, cei de la Nokia au anuntat oficial ca telefonul mobil Nokia N8 va fi ultimul terminal N care va rula sistemul de operare Symbian.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea