Stiinta & Tehnologie

Nokia N81 si N82: zvonuri

Nokia N81 este un music phone, pozitionat ca urmas direct al lui N91 Black Edition . Cu un factor de forma slider si un look mai putin “brutal” decat N91, N81 va oferi 8 GB de RAM si un ecran “adus la zi”: QVGA cu diagonala de 6 cm si 16 milioane de culori. Ca si predecesorul sau, N81 ofera conectivitate WiFi , Bluetooth si GPRS/EDGE dar adauga la acestea si HSDPA. Ca la orice music phone care se respecta, este prezenta o mufa standard pentru jack-uri de 3.5 mm pentru castile audio. Speram ca si autonomia a fost ameliorata fata de valorile mediocre de pe N91.

Comparatie de marime cu un N73 Nokia N82 este un candybar cu aspect cromat, stralucitor. In ciuda look-ului nu foarte impresionant, N82 calca indraznet pe urmele lasate de “tancul” N95. Aceasta inseamna camera foto de 5 megapixeli cu flash Xenon si autofocus, ecran QVGA cu diagonala de 6 cm si 16 milioane de culori, WiFi, senzor GPS incorporat si transfer de date HSDPA. Cu dimensiuni de 112 x 50.2 x 17.3 mm la o greutate de 120 de grame, N82 este un pic mai subtire dar mai inalt decat N95. Un pic surprinzator este numarul mult mai mic de taste dedicate decat la N95. Autonomia teoretica este de 3 ore de convorbire 3G, 4 1/2 ore de 2G si 11 zile in asteptare, asadar comparabila cu cea a lui N95. Greu de priceput care este scopul lansarii acestui mobil in afara de a mai pune pe piata un nou design …

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea