Stiinta & Tehnologie

Nokia N77, un telefon mobil complet

Inca un telefon din mult apreciata serie N. Dupa N75 si N95, a venit randul si lui N77 sa ne spuna cate ceva despre el. Un telefon de inalta tehnologie si pe gustul multora.

Este un telefon 3G care masoara 111mm x 50 mm x 18.8mm cu greutatea de 114g. Un ecran mare de 2.4", perfect pentru functia sa TV-mode. USB-ul si Pop-port-ul, ii permit sa fie conectat la oricare alt dispozitiv. Pe langa asta, mai are Bluetooth pentru conexiunile wireless, browser de internet si un mini-map.

Camera este de 2MP, cu un zoom de 16x si led flash. Benzile compatibile sunt GSM 900, 1800, 1900 si WCDMA. Autonomia este de aproximativ 5 ore in convorbire si vizualizare TV si pana la 180 de ore in stand-by . Memoria interna este de 20Mb dar poate fi marita cu ajutorul cardului de memorie pana la 2Gb.

Telefonul permite trimiterea si primirea email-urilor cu fisiere atasate, mesajelor text si multimedia si ofera posibilitatea de share pentru fisiere video si audio cu alte telefoane compatibile.

Nokia N77 este dotat cu RealPlayer, un player care suporta majoritatea formatelor cum ar fi P3, AAC, AAC+, Eaac+, WMA, MP3. Telefonul are un handset stereo pentru a va bucura la maxim de efectele player-ului, impreuna cu functiile de egalizator si aranjarea play-list-ului. Cei care prefera sa asculte radio pot fi fericiti deoarece Nokia N77 ofera si aceasta posibilitate.

Nokia N77 vine in dotare cu Adobe PDF reader , QuickOffice pentru vizionarea documentelor QuickWord, QuickPoint si QuickSheet. Are o agenda avansata care permite adaugarea contactelor cu fotografii.

Autor: Remus Barbu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea