Pentru campanie, Nokia dedicata mediului inconjurator utilizatorii pot gasi cel mai apropiat punct de reciclare Nokia.

Nokia ofera aplicatii si servicii gratuite care faciliteaza protejarea mediului inconjurator si care pot fi descarcate de pe site-ul lansat. www.nokia.ro/mediu. Tot pe site se gasesc statistici si sfaturi utile privind utilizarea dispozitivelor electronice, precum dezactivarea aplicatiilor din telefon pe care nu le utilizati.

Scopul campaniei

Compania doreste sa reduca impactul produselor, solutiilor si operatiunilor sale asupra mediului. Totodata, Nokia colaboreaza cu WWF ( World Wide Fund for Nature sau Fondul Mondial pentru Natura), pentru a gasi noi modalitati de optimizare a performantelor ecologice ale dispozitivelor Nokia.

Se mai doreste sa se faca cunoscute problemele de mediu tuturor membrilor companiei, promovand utilizarea energiei verzi in toate birourile, incurajand munca mobila si oferind angajatilor companiei oportunitatea de a compensa emisiile cauzate de calatoriile de afaceri.

  •   2009-03-05
  •  

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Rolul tatalului in stabilirea bugetului familiei

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.