Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil lux #nokia erdos #seria 8800

Nokia Erdos 8800, un nou terminal de lux

Nokia pregateste lansarea unui nou lux din lux care intra in familia 8800, asemenea lui Sapphire sau Carbon Arte, noul model este mult mai evoluat din punct de vedere al specificatiilor tehnice. Slider-ul, care masoara 116,9 x 50,3 x 15 mm, este confectionat dintr-o singura bucata de otel inoxidabil si are ecran rezistent la zgarieturi .

Dar atuurile telefonului nu se rezuma doar la aceste detalii. Se pare ca trasaturile importante ale acestuia constau in sticla care acopera ecranul si care devine transparenta doar atunci cand utilizatorul activeaza ecranul. Totodata, modelul dispune de o tastatura care se "ridica" (rising keypad). Reprezentantii companiei nu au facut in prezent nicio declaratie referitoare la aceste detalii, singurele indicii fiind date de filmul de prezentare postat pe Internet odata cu aparitia telefonului. Se pare ca tastatura care se ridica ajunge la nivelul ecranului atunci cand telefonul este glisat.

Specificatii tehnice

foto de 5 MP cu lentile Carl Zeiss, autofocus, flash LED dublu si capacitatea de a face inregistrari video .

Terminalul mai vine dotat cu 8 GB memorie interna, Bluetooth stereo, conectivitate Wi-Fi si functii aGPS. Este posibil ca Nokia Erdos sa se lanseze in luna octombrie 2009, dar in prezent nu se stie la ce pret va putea fi achizitionat.

Nokia 8800 Erdos

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea