Stiinta & Tehnologie

Nokia E51, un telefon mic si inteligent

Dupa
zvonurile, banuielile si presupunerile de rigoare a venit si vremea confirmarii oficiale. Nokia a anuntat oficial un nou model al seriei E, si anume E51 .

In primul rand trebuie spus ca avem de a face cu un smartphone deoarece E51 are la baza Symbian S60 3.1. Este o versiune ceva mai veche decat cea de care beneficiaza, de exemplu, N95 , fiind lipsita de Feature Pack 1, patch care aduce numeroase imbunatatiri atat la nivelul sistemului de operare, cat si a aplicatiilor incluse.

Design de business

E51 impresioneaza, la nivelul constructiei, prin cei doar 12 mm grosime. Grosimea acestui model este mai putin obisnuita printre telefoanele inteligente. Ca greutate, are doar 11 g mai mult decat Nokia 6120 Clasic , ajungand la 100 g. De vina pentru aceasta mica diferenta de greutate poate fi chipul Wi-Fi pe care E51 il contine, spre deosebire de 6120 .

Ca design, E51 are o forma clasica, serioasa, potrivita pentru un telefon business. Tastele sunt potrivite ca marime si, chiar daca nu avem de-a face cu o tastatura QWERTY , viteza de scriere are de castigat de pe urma dictionarului T9 care include si o versiune pentru limba romana. Cei care folosesc in mod curent tehnologia bluetooth pentru diverse operatiuni de transfer si sincronizare vor aprecia noua functie de care E51 beneficaza. Este vorba de tasta * care poate fi folosita pentru activarea/dezactivare conexiunii bluetooth. In acest fel este evitata calea lunga a meniului pentru accesarea setarilor corespunzatoare.

Cititi continuarea in Go4it!

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro
  •   2007-09-20
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii