Stiinta & Tehnologie

Nokia Aeon mai aproape de realitate

Nu de mult Nokia a demarat un intreg show de telefoane mobile. Mai bine spus, telefoanele mobile prezentate in acel show erau idei noi care probabil, candva in viitor, vor fi puse in practica.

Dar Nokia nu este la prima gaselnita de acest gen, compania fiind cea care cu ceva timp in urma incerca sa tina sub control nanotehnologia si inventand un concept nou de telefon, numit poate chiar neinspirat, Nano .

Proiect reluat

Totusi, se pare ca Nokia se intoarce la un model care parea "apus". In urma cu aproximat 18 luni, compania finlandeza flutura sub ochii nostrii schitele unui asa numit Nokia Aeon . Azi se pare ca Nokia s-a reintors in "timp" si readuce acel model in actualitate.

Web site -ul chinez NetEase a reperat cateva "miscari de trupa" ale companiei, care se poate sa reia proiectul Aeon. Dar acest lucru nu inseamna ca telefonul va fi disponibil pe piata prea curand.

Chinezii si finlandezii stiu

Mai mult decat atat, chinezii de la NetEase spun ca au vorbit cu "cineva" de la Nokia care le-a confirmat faptul ca Aeon este in lucru si probabil va deveni realitate.

Ce ne putem astepta de la acest telefon? Cam aceleasi lucruri ca si acum 18 luni si anume, ecran sensibil la atingere, probabil grafica noua si bineinteles forma ciudata si noua a telefonului, acest din urma detaliu fiind foarte important pentru ca nu se stie cati dintre noi sunt gata sa renunte la un telefon mai solid, pentru Aeon, care pare destul de subred.

Daca Nokia chiar s-a pus pe treaba cu acest model, probabil ca in cativa ani ne putem astepta sa il vedem prin magazine.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea