Stiinta & Tehnologie

Nokia 9210i Communicator, fara 3G

Avan
d comunicatorul Nokia 9210i în buzunarul Dvs., dispuneţi de e-mail mobil, Internet, video, procesor de text, agendă, fax şi telefon. Toate acestea sunt uşor de utilizat cu un afişaj integral color, de mari dimensiuni. Faceţi cunoştinţă cu comunicatorul Nokia 9210i prin intermediul demonstraţiei noastre interactive . Aţi dorit vreodată ca sistemul e-mail, faxul şi browserul de Internet de care dispuneţi să fie la fel de mobile ca şi Dvs.? Treziţi-vă din vis şi încercaţi aici funcţiile impresionante ale comunicatorului Nokia 9210i .

Clientul Nokia IPSec VPN permite utilizatorilor din cadrul firmelor să realizeze conexiuni sigure, fiabile şi de încredere de pe comunicatorul lor Nokia 9210i direct cu reţeaua internă a firmei şi cu resursele critice ale acesteia. Comunicatorul Nokia 9210i oferă mai multă memorie, un browser de Internet îmbunătăţit, care acceptă cadre şi Javascript ™, precum şi un cursor sensibil la conţinut care permite o parcurgere uşoară. Cu playerul Flash de la Macromedia puteţi extinde posibilităţile Dvs. de divertisment mobil pentru a include animaţii, desene animate , prezentări multimedia şi jocuri, în vederea unei utilizări mai extinse a reţelei Internet pe mobil. Puteţi reda fişiere video/audio de pe Internet transferandu-le cu ajutorul sistemului de streaming video şi audio al playerului RealOne.

Caracteristici principale: Memorie extinsă, browser Internet, player Flash, player RealOne, client VPN
Durată de convorbire : 4 - 10 ore
Durata în regim de aşteptare: Pană la 230 ore
Sistem de operare: Platformă deschisă Symbian
Frecvenţa de lucru: Reţelele EGSM 900/1800 în Europa, Africa şi Asia
  •   2007-01-31
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.