Stiinta & Tehnologie

Nokia 8800 Sapphire Arte Review

Lansat in luna noiembrie a anului trecut, nokia 8800 Sapphire Arte vine cu ceva mai multe dispozitive. Unul dintre ele este casca Bluetooth asortata, o husa de foto incorporate de 3 megapixeli, dar care au o performanta mai buna.

Un alt minus care vine impreuna cu aparatura foto, este lipsa unui buton dedicat. Telefonul este destul de alunecos de felul lui, iar manuirea D-pad-ului pentru fotografii devine de multe ori inconfortabila mai ales in modul landscape. Dar Nokia 8800 Sapphire Arte nu este un telefon dedicat fotografiei, asa ca nu am ce sa ii reprosez prea multe. Camera mai este in stare de un lucru si anume de inregistrari video, pe care le face in rezolutie VGA cu 15fps, adica putin.

Cu barca pe net

Unul din punctele foarte ale telefonului este conectivitatea. Pe langa, mai nou standardele, EDGE si GPRS, Nokia 8800 Arte suporta 3G-ul, adica navigare usoara pe internet. Lucrurile se simplifica si mai mult datorita browser-ului Opera Mini din dotare care reda paginile web destul de bine. Singura problema vine din partea ecranului de 2 inchi care este destul de mic pentru aceste actiuni.

De ochi frumosi

In final, Nokia 8800 Sapphire Arte este un telefon care trebuie aratat lumii. Infatisarea lui o cere. Otelul inoxidabil si culoarea bruna vor fii de efect, dar tot de efect va fi si pretul care il vei plati pentru acest telefon. Daca esti persoana care sa inchida ochii in fata functionalitatii, Sapphire Arte ar putea fi raspunsul pentru tine. Nu spun ca telefonul nu stie nimic. Din contra, stie mai mult decat altele, dar Nokia nu s-a sinchisit sa sincronizeze 3G-ul cu un ecran mai mare sau MP3-playerul cu o memorie mai darnica sau un suport de card microSD. Pacat, pentru ca telefonul are potential.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea