Stiinta & Tehnologie

#nokia 6730 classic #telefon mobil #vodafone #lansare

Nokia 6730 classic, lansat prin Vodafone

Compania finlandeza Nokia a anuntat lansarea unui nou terminal, modelul Nokia 6730 classic.

Dispozitivul mobil va fi disponibil exclusiv in reteaua operatorului de telefonie mobila Vodafone.

Specificatii tehnice

Noul telefon Nokia este un candybar care masoara 112 x 46 x 12,6 mm si cantareste 83 de grame. Terminalul face parte din categoria telefoanelor mid-range , dar cele care ruleaza sistemul de operare Symbian S60 .

Modelul are un ecran de 2,2 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px si 16 milioane de culori. nokia 6730 classic dispune de o memorie interna de doar 48 MB, dar spatiul de stocare poate fi marit pana la 8 GB, iar telefonul vine la pachet cu un card microSD de 1 GB.

La capitolul conectivitate terminalul dispune de GPRS si EDGE ambele de clasa 32 si 3G cu HSDPA, iar pentru transferul de date, utilizatorul poate folosi conectivitatea USB si Bluetooth 2.0 cu A2DP.
Alte detalii

Modelul are o camera foto de 3 MP cu autofocus, dar fara flash, player muzical si radio FM cu RDS incorporat. Telefonul suporta mesaje SMS, MMS si e-mail, are browser WAP 2.0 cu xHTML si HTML si functii aGPS cu suportul serviciului Nokia Maps .

Nokia 6730 classic va fi distribuit in toata lumea incepand din luna iunie si va putea fi cumparat doar din reteaua operatorului Vodafone. Din pacate, pretul modelului nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea