Stiinta & Tehnologie

#symbian #argintiu #ectan tactil #silver #5800 xpressmusic #nokia

Nokia 5800 XpressMusic, in versiune argintie

Primul terminal cu ecran tactil de la Nokia, 5800 XpressMusic este disponibil in prezent in trei culori: rosu, albastru si negru.

Recent compania finlandeza a lansat inca o varianta de culoare a telefonului, argintiu.

Mai serios

Noua culoare pe care Nokia 5800 XpressMusic a imbracat-o ii da terminalului un aer ceva mai serios, acest model putand fi utilizatat si de persoanele din segmentul business. Totusi, specificatiile tehnice ale telefonului raman neschimbate.

Telefonul masoara 111 x 51,7 x 15,5 mm si catareste 109 grame. Terminalul ruleaza sistemul de operare Symbian versiunea 9.4, S60 si dispune de senzor de proximitate pentru inchidere automata si accelerometru pentru auto-rotatie. La capitolul conectivitate modelul dispune de GPRS clasa 32, EDGE clasa 32, HSCSC, 3G cu HSDPA, Wi-Fi cu tehnologie UPnP, Bluetooth versiunea 2.0 si cu A2DP si USB versiunea 2.0 ( microUSB ).

Alte detalii

Camera foto a acestui model Nokia este de 3,2 MP, are lentile Carl Zeiss, dispune de autofocus, flash si are capabilitati video. Player-ul muzical suporta formate MP3, WMA, WAV si eAAC+. Terminalul are slot pentru casti standard de 3,5 mm, radio FM cu RDS si iesire TV.

Nokia 5800 XpressMusic
este disponibil si in Romania din data de 15 ianuarie 2009 in oferta Vodafone, si nu numai, cu preturi de la 269 euro cu TVA, impreuna cu abonamentul Vodafone 400, incheiat pe o perioada de 2 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea